Conny Roels is in 1960 geboren.
Echtgenote en mama van twee twintigers.

Een kleine 3 jaar geleden begon ze intensief te schilderen. Ze is sterk figuratief bezig. Eerst wil ze de menselijke anatomie onder de knie krijgen. Ze volgt reeds twee jaar modeltekenen bij ” Latems Creatief” en vanaf september 2015 schreef ze zich in aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Oudenaarde. Ze is volop bezig de verschillende technieken met olieverf uit te proberen en streeft ernaar de moeilijke materie van het kleurmengen te beheersen.

Ondanks haar soms bizarre en surrealistische onderwerpen wil ze het positieve toch laten primeren. Dit vertaalt zich in sprekende ogen, optimistische glimlach, fiere houding en gebruik van felle kleuren. Daarnaast heeft ze ook onderwerpen met een vleugje humor.

Conny heeft inspiratie in overvloed, hetgeen haar ongeduldig maakt. Ze is gedreven en vol passie bezig. Ze wil vooruit! In de zomer van 2015 behaalde ze zilver in de wedstrijdtentoonstelling van MAEKV te De Panne en kreeg ze goud in Lissewege. Dat geeft haar een boost om de lat steeds hoger en hoger te leggen en volgens haar zal ze die nooit bereiken. Ze vindt dat eigenlijk een goeie eigenschap want “streven naar beter is vooruitgaan”.

Geniet van haar werk.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen