Sinds 1978 actief in verschillende radicale en progressieve disciplines. Vanaf 1996 exposities in o.a. Washington, New York,  Parijs, Londen, Arhus, Chicago, Atlanta, Philadelphia, Utrecht, Hamburg en Den Haag. Werkt altijd in olieverf en toch altijd zo glad mogelijk waardoor soms een foto oppervlak ontstaat met een klassiek 17e eeuws gevoel. Ik heb duizenden inspiraties, o.a. uit de reclamewereld, films, popmuziek en avant-gardistische stromingen. Deze brengen me naar een volgend niveau van schilderen en denken.

De onderwerpen zijn gevarieerd en worden doorgaans uitgekristalliseerd binnen een thema, daarbij steeds gebruikmakend van het oude vakmanschap voor het creëren van moderne onderwerpen.

Als rechtgeaarde Hagenees en groot bewonderaar van de Haagsche School vertaal ik deze impressionistische stijl naar Ambient Art. Het fixeren van een eenvoudig moment met één aandachtspunt.

Vaak mistig en vaag. Meestal in zachte grijstinten en zeer stemmig

Na deze periode van grijs donkere vaagheden werd het tijd dat er aan  het tegenovergestelde begonnen moest worden: extreme, harde kleuren zoals fluor en harde uitdagende realiteit. Het liefst groot afgebeeld. Confronterende erotiek.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen