Josée van Schuppen

Josée van Schuppen schildert expressieve mixed media gevoelslandschappen, Soulscapes. Vaak spontaan en explosief, soms sereen. Kleur is daarbij essentieel voor haar. Ze ontdekte dat kleuren frequenties hebben, net als muzieknoten, en hun grote invloed op onze stemming. Josée laat ze al schilderend hun verhaal doen, meestal op de muziek van U2, Bowie of swingende salsamuziek. Vaak danst ze om haar schilderijen heen tijdens het creëren, net als Jackson Pollock.

Na een pittig paardrij ongeluk moest ze haar leven helemaal omgooien. Letterlijk een omwenteling. Ze volgde de opleiding Beeldende expressie vanuit beweging en begon te experimenteren met technieken als actionpainting, dripping en pouring en met diverse materialen. Haar werk ontstaat organisch, vanuit haar hart, ziel en tenen!
De vier elementen Vuur, Water, Aarde en Lucht zijn haar inspiratiebronnen. Stroming, vrijheid en verbinding haar thema’s. Ze ziet elk werk als een spannend avontuur en juist het imperfecte, het ongepolijste fascineert haar.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen