“PaulO weet de kijker te raken door de emotie en uitdrukking op het doek….”. “De ogen zijn de spiegel van de ziel, zij vertellen een verhaal”.

Zijn Contemporary Art is spontaan, expressief en kleurrijk. Op zijn eigen unieke manier formeert hij personen op het doek tot een kunstwerk. Er ontstaat een extravagantie die kenmerkend is voor zijn stijl.

Hij laat zich vooral leiden door de natuur, de seizoenen en hedendaagse mondiale gebeurtenissen.

Door de kleurencombinaties bij het ontwerpen en herindelen van tuinen bij villa’s/gebouwen ontdekte hij dat schilderen zijn passie zou worden. Hij schildert met vrijheid de kleurenpracht uit de natuur, intuïtief op het doek. Tevens schildert hij personen in opdracht waarbij zijn unieke kleurenspel tot uitdrukking komt.
PaulO’s eigentijdse kunst, die wel wordt vergeleken met Kees van Dongen door zijn sierlijkheid en kleurgebruik, is een inspirerend sieraad voor het interieur, kantoor en bedrijfsruimte.

In het afgelopen jaar is hij een veel gevraagd exposant. Zijn werk hangt door heel Nederland en het buitenland lonkt. PaulO is een graag geziene gast bij Radio en TV waar hij met passie over zijn Kunst en Exposities verteld.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen