Ik ben geboren in Roeselare (België)op 2 juni 1968 , waar ik met mijn ouders en nog 2 Broers woonde tot 1990 .
In 1993 startte mijn horeca bestaan, met het openen van een eerste zaak en niet veel later ook een tweede. Dat bracht me al snel in contact met mijn huidige werkgever, namelijk het Bierkasteel (brouwerij Vanhonsebrouck)
Toen ik stopte met de eerste horeca zaak en nog enkel het weekend cafe uitbaatte kwam er in de week wat tijd vrij om als vertegenwoordiger van Kasteelbier de baan op te gaan , wat me op de meest verrassende en interessante plekken bracht.
Wanneer er in 2015 een nieuwe Brouwerij (Bierkasteel)gebouwd werd was er plaats voor een huisbewaarder.
Samen met mijn huidige vrouw werden wij huisbewaarder in de gloednieuwe gebouwen van het Bierkasteel in 2015. We kwamen er terecht in een zeer inspirererende omgeving waar we nu wonen en werken. Toen ik eind 2022 een dringende ingreep aan het hart nodig had kwam er een keerpunt in mijn leven. Schilderen van abstracte schilderijen werd een passie !
In mijn schilderijen werk ik met felle kleuren en opvallende patronen en vormen in het algemeen. Ik pas verschillende technieken toe vanuit mijn atelier die tevens in het Bierkasteel is gevestigd. Het biedt mij de mogelijkheden om met verschillende technieken te experimenteren en mijn artistieke talenten voortdurend verder te ontwikkelen.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen