Mijn werk heeft een expressieve stijl. Ik hou van schilderen en tekenen en het liefste meteen op het canvas. Een Nederlands “Fine Art Jury” omschreef mijn werk als ‘een lust voor het oog en soms heeft het iets weg van Jean Dubuffet’. Ik begin altijd eerst met acryl verf en maakt het soms af met water gemixt met olieverf of olie pastel. Daarnaast werk ik ook graag met “nieuwe media”.

Opgroeien in Amsterdam resulteerde recentelijk in mijn hernieuwde visie en focus op de schilderkunst met Amsterdam als onderwerp.

Arnhemse Academie voor de Beeldende Kunst (HKA) schilderen, video en fotografie, waarvoor ik slaagde in 1984. Jaren later studeerde ik opnieuw bij de HKA met als richting kunstonderwijs en ontwerp. In de loop der jaren heb ik een eigen stijl ontwikkeld onder invloed en verwerking van allerlei stijlen van de moderne schilderkunst. Regelmatig ga ik wandelen in Amsterdam, waarbij ik snapshots neem en gebruik deze als basismateriaal voor mijn schilderijen met Amsterdam als belangrijkste onderwerp.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen