Een BooART Cadeaupakket van

Dutch Body Art

Dutch Body Art

De collectie boxershorts van Dutch Body Art zijn geïnspireerd op Kunst. Gedurfd door de unieke prints, waarbij gebruik is gemaakt van elementen uit bestaande schilderijen. Dit kan zijn van o.a. oude meesters of moderne kunstenaars.
Deze boxershorts dragen als een tweede huid sluiten naadloos en perfect aan op het lichaam. De met zorg geselecteerde stof met ademende en elastische eigenschappen, geeft weinig tot geen last van transpiratie en heeft een enorme rekbaarheid, waardoor dit een perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid geeft. Gemaakt van een hoge kwaliteit, waardoor deze zelfs na vele wasbeurten mooi blijft.

Elke ondernemer heeft invloed op de maatschappij. Ondernemen gaat verder dan alleen winst maken. De boxershorts van Dutch Body Art worden gemaakt in een fabriek in Medellín, Colombia. Zo draagt de fabriek bij aan de lokale economie en gemeenschap. In de fabriek zijn de arbeidsomstandigheden uitstekend en de boxershorts worden gemaakt door lokale mensen met lokale materialen.

VISITS: 228

SAMENWERKING MET DUTCH BODY ART

Eind april van 2020 zijn wij met Margreet Lammers van Dutch Body Art in contact gekomen. Margreet benaderde ons met de vraag of wij wellicht konden helpen om haar door kunstenaars van kunst voorziene boxershorts onder de aandacht te brengen bij zowel nieuwe kunstenaars als potentiële klanten. Ook zijn wij de mogelijkheid gaan bekijken of deze geweldige boxers in vitrines van hotels geplaatst zouden kunnen worden. Door de Covid is echter alles een beetje op de achtergrond geraakt tot nu!! We gaan nu samen met Dutch Body Art geweldige Cadeau pakketten maken i.c.m. de prachtige BooART wijnen. Je kunt zelf je wijn en boxer pakket samenstellen en bestellen via de booartstore.com en via dutchbodyart.nl

Tevens is het ook heel interessant voor andere kunstenaars om kunstwerken te laten drukken op deze zeer hoogwaardige boxers. Margreet is ook aan het bespreken met haar leveranciers of het mogelijk is om af te drukken op een vrouwenlijn, zodat we iedereen kunnen laten genieten van dit mooie product!