Exposeren

Bent u kunstenaar en wilt u EXPOSEREN voor een groot en divers publiek?

BooART biedt kunstenaars expositieruimte! Jaarlijks verzorgen wij ruim honderd exposities. Op onze locaties, veelal hotels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland, komen veel nationale en internationale bezoekers. Ook zijn de locaties bijna de gehele dag vrij toegankelijk voor uw eigen publiek: dat biedt mogelijkheden om gasten uit te nodigen voor uw expositie. Via de expositie en ook online bieden wij alle werken te koop aan.

Daarnaast exposeren wij uw werk online. Via onze website en social media (FacebookInstagramTwitter , LinkedIn) bereiken we duizenden kunstliefhebbers wereldwijd.

Wilt u uw werk ook exposeren? Vul het document in en neem gerust contact met ons op!

Neem contact op 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • 3 of 6 maanden expositie in één van onze locaties
  • Gegarandeerd duizenden bezoekers, afhankelijk van locatie.
  • Online expositie via onze website en social media marketing met internationaal bereik: Een eigen pagina op onze website met ruimte voor uw foto, biografie en een link naar uw eigen website.
  • Een expositie pagina met meer gegevens over de expositie en foto’s van de kunstwerken die tijdens de expositie te zien zijn.
  • Een eigen winkelpagina waarin alle geëxposeerde werken te koop staan.
  • Diverse malen per jaar online exposure via social media

EXPOSEREN voor € 225,-

en een bemiddeling fee van 30% bij verkoop

Hoe werken we?

Voorbereiding

U heeft contact met een vast aanspreekpunt, één van onze consultants. Onze consultant zal in overleg met u kijken op welke locatie uw expositie kan plaatsvinden en welke kunstwerken er geschikt zijn. Wat we van u nodig hebben zijn duidelijke foto’s en informatie van uw kunstwerken. Aan de hand daarvan maken we prijskaartjes en de presentatie voor in de webwinkel.

Start expositie

Op de dag van de start van expositie ontmoet u onze consultant op de locatie. Wij verzorgen de opstelling van uw werken en plaatsen detail- en verkoopinformatie. Let wel: uw kunstwerken moeten op de achterzijde voorzien zijn van de naam van het kunstwerk en een ophangsysteem. Indien u niet aanwezig kunt zijn of wilt dat wij de kunstwerken transporteren dan is dat ook mogelijk: uw consultant beantwoordt graag uw vragen.

 

Wat ook kan…

… is ONLINE EXPOSEREN voor € 150,- per jaar
– klik hier voor meer informatie –

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen