Kunst op uw locatie

Heeft u ruimte voor KUNST?

BooART biedt u de mogelijkheid om jaarlijks uw muren aan te kleden met originele kunst! Geef uw hotel, congresruimte of bedrijf een unieke meerwaarde voor uw gasten en personeel. Want kunst inspireert, motiveert en draagt bij aan een prettige en sfeervolle ambiance.

Iedere expositie hangt een half jaar, zodat uw terugkerende gasten worden geïnspireerd door nieuwe kunstwerken. Samen met u bepalen we welke sfeer en stijl het best bij uw concept of formule past. BooART heeft honderden kunstenaars in portefeuille dus er is altijd een stijl die bij uw locatie past.

Wat kunt u van ons verwachten?

Originele kunstwerken

  • Elke 6 maanden een andere collectie met 1 of meerdere kunstenaars (ca. 10-15 kunstwerken per kunstenaar)
  • Online expositie via onze website en social media marketing met internationaal bereik: Een eigen pagina op onze website over uw locatie en een link naar uw eigen website.
  • Is de locatie een hotel of restaurant kunnen wij desgewenst een directe boeking knop op de eigen pagina plaatsen.
  • Diverse malen per jaar online exposure via social media

vanaf € 200,- ex BTW per maand

tot 30 kunstwerken

Hoe werken we?

Voorbereiding

U heeft contact met een vast aanspreekpunt, één van onze consultants. Onze consultant zal bij u langskomen en in overleg met u kijken hoeveel kunstwerken er kunnen hangen en welke kunstwerken er geschikt zijn.

Start expositie

Op de dag van de start van expositie ontmoet u onze consultant bij u op locatie. Wij verzorgen de opstelling van uw werken en plaatsen detail- en verkoopinformatie. Let wel: een goed ophangsysteem is vereist, maar ook dit kunnen wij voor u regelen (compleet railsysteem voor € 15 per m1). Uw consultant beantwoordt graag uw vragen.

Bij verkoop

Indien er een kunstwerk wordt verkocht dan vervangen wij het kunstwerk bij u op locatie en verzorgen wij de afwikkeling van de verkoop.

 

Wat ook kan…

… is een MUURSCHILDERING
– klik hier voor meer informatie –

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen