Mijn naam is Debbie Vervoort van Debb Art. Toen ik in november 2016 mijn baan verloor wilde ik gaan starten met schilderen. Ik kocht olieverf en wat canvassen en ben gewoon begonnen met wat natuur schilderijen. Voor mij was dat niet genoeg uitdaging was om te schilderen dus probeerde ik portretten en kwam erachter dat ik dat echt heel erg leuk vind om te doen. Al vrij snel begon ik mijn schilderijen te verkopen.

Voor mij was het creëren van kunst echt een levens veranderende ervaring. Ik besloot om mijn hart te gaan volgen en te doen wat ik echt wilde en wat me echt gelukkig zou maken. Ik begon met zo goed te voelen hierbij dat het me de motivatie gaf om mijn leven rigoureus te veranderen. Ik kwam in mijn leven veel aan omdat ik totaal niet gelukkig was en nu wilde ik dat lijf of in ieder geval gewicht waar ik altijd van droomde. Ik verloor 38 kg in 7 maanden tijd door een dieet te volgen en zoveel mogelijk te sporten. Daarna besloot ik ook om te stoppen met mijn andere slechte gewoonte namelijk roken en ook hier ben ik in geslaagd.

Ik heb de deur voor veel mensen gesloten maar hierdoor gingen andere deuren weer open en boden me kansen die ik echt moest pakken. Ik heb echt het geluk gevonden in wie ik nu ben. Ik hou ervan om “mij” te zijn en te doen wat ik nu doe en de mensen te ontmoeten die ik nu tegen kom. Mijn motto in het leven is dan ook dat als je echt iets wilt,  ALLES mogelijk is.

Geniet van het leven want het is maar een vakantie 😉

Liefs,

Debbie

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen