Zolang ik mij kan herinneren ben ik aan het tekenen en aan het fotograferen. Mijn eerste foto’s maakte ik met een heel eenvoudige analoge camera. De Design Academy Eindhoven (toen AIVE) was een logische keuze. Een combinatie van ontwerpen en je eigen pad volgen als kunstenaar. Ik ben erg dankbaar dat ik daar mijn opleiding heb kunnen volgen. Daar is mijn creativiteit uitgedaagd en gevormd.

Op dit moment combineer ik mijn kunstenaarschap met mijn beroep als vormgever. Voor mij een logische en aanvullende combinatie. Het grafisch ontwerpen doe ik in samenspraak met de opdrachtgever. Het is een spannend en intensief proces om het beste resultaat te krijgen waarbij zowel de opdrachtgever als ik, de ontwerper, tevreden zijn.
Bij het fotograferen van mijn bloemen kan ik mijn creativiteit, artisticiteit en inventiviteit helemaal aanspreken. Soms ben ook ik verrast wat ik te zien krijg door de lens van mijn camera.

Sinds kort ben ik ook weer aan het schilderen. De diverse disciplines kunnen goed naast elkaar bestaan en vullen elkaar, voor mij, zelfs aan.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen