Freddy Jacobs alias “Jaco” studeerde toen hij jong was aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Brugge, België. Hij werd burgerlijk ingenieur en begon in 2009 met schilderen toen hij 50 jaar oud was. Jaco gebruikt verschillende materialen in zijn schilderijen.

Zijn passie is het creëren van ongebruikelijke en unieke kunst met textuur als basis voor zijn werken. Hij schildert met gevoel, gebruikt kleur en vormen om zichzelf uit te drukken. De verscheidenheid aan gemengde materialen brengt structuur en effecten in zijn schilderijen. Hij gebruikt felle kleuren op een manier dat de schilderijen gaan interageren met de kijker, waardoor emoties en sterke gevoelens ontstaan.

Het werk van Jaco is een gewaagde mix van stijlen, variërend van strak en eigentijds tot verweerd en organisch. Hij geeft een subtiel en verfijnd gevoel aan zijn schilderijen door een unieke balans tussen kleur, compositie en textuur. De gekleurde mixed media hebben een eigen dialoog met het publiek. Hij brengt verschillende thema’s.

Als hij geïnspireerd raakt, experimenteert hij altijd om enkele variaties te maken op het oorspronkelijke idee en de serie. Hij evolueert voortdurend en onderzoekt nieuwe technieken waardoor hij zijn werk in een nieuw licht kan zien. Dit creatieve proces geeft hem energie en voldoening, gevoelens die hij door zijn werken overdraagt ​​aan zijn kijkers…

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen