Gerda (Geertruida) Kreeft is geboren op 22 november 1985 in Drenthe. Toen zij een half jaar oud was werd er ontdekt dat ze doof geboren is. Gerda heeft op de doveninstituut in Haren gezeten en behaalde haar HAVO-diploma. Direct na de middelbare school deed ze basisopleiding bij Fotovakschool in Apeldoorn. Daarna heeft ze verschillende opleidingen gedaan maar viel toch terug in het vak fotografie. In 2014 heeft ze haar diploma behaald op de Fotovakschool in Amsterdam.

In 2015 is zij haar eigen bedrijf ‘Gerda Photography‘ gestart.

Haar passie is reizen en fotograferen. Als ze aan het reizen is dan kan zij niet zonder haar camera. Haar camera moet dan altijd mee. Gerda ziet dingen anders dan anderen dankzij haar doofheid. Zij let meer op details en kleuren. De momentopnames zijn ook heel belangrijk voor Gerda. Zij toont via de beelden de ware waarheid van een bepaalde omgeving. Gewoon zoals het is. Tegelijkertijd toont Gerda ook dingen in de foto’s die anderen waarschijnlijk niet zouden zien. Dat is haar kwaliteit.

In haar vrije tijd houdt ze van lezen, wandelen met haar hond, ergens een etentje doen en wijntje drinken, met vrienden zijn, reizen met haar vrouw en koken.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen