Bloemen en mensen schilderen in een uitbundige stijl is mijn passie.
Mijn werk is kleurrijk, heeft een eigen energie en is daardoor ook heel herkenbaar. Mooi is het als ik daarmee anderen inspireer.

ude bloemstillevens van beroemde Hollandse meesters, maar ook hedendaagse kunst inspireren mij. Schilderen is voor mij een dialoog met de beeldmiddelen om zo mijn emotie en energie over te brengen. Door toe te voegen of juist weg te laten, tot het ontstane beeld klopt met het gevoel. Een schilderij is als een spiegel van de ziel, het is een beeld dat vanuit jezelf komt. En dat beschouw ik als kunst.

In 2018 heb ik de eerste prijs gewonnen tijdens de expositie “IK TOON “ in Aalsmeer (Nederland). Mijn werk hing daarna een paar maanden in het Gemeentehuis in Aalsmeer en ik vond dat een hele eer. Hieronder het commentaar dat de jury schreef over mijn werk:

‘Deze kunstenaar is iemand die met een snelle toets prachtige bloemcomposities op doek weet te zetten. Er wordt in het algemeen door haar met olieverf gewerkt. De kleur en de compositie getuigen van lef en durf. We vinden bij haar een vorm van bloemen schilderen waarin nog veel te ontdekken valt.’

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen