Als kunstenares en creatief ontwerper ben ik graag grenzeloos in het vormgeven aan de wensen van opdrachtgevers of mijn eigen ideeën. Het kind dat graag tekende met potlood en papier zit nog steeds in me, maar heeft ook de huidige digitale tools met enthousiasme omarmd. Creativiteit heeft hiermee een nieuwe dimensie gekregen. Waar vroeger de schilder bepakt en bezakt op pad ging, stop ik mijn tablet en pen in mijn koffer en schets ik op een terras in Tokyo, een cottage in Ierland of gewoon thuis tijdens een kop koffie.

In mijn kunst maak ik gebruik van moderne technieken: kleurenwielen met een tekenpen op een tablet versus olie op canvas. Elk streepje, ieder kleurtje is met soms 1 procent verschil in toonkleur aangebracht op het digitale canvas.De uitdaging voor mij ligt hier, net als bij vormgeving, in de kunst van het weglaten en de essentie van het beeld alle ruimte te geven.

In 2013 is mijn portret van Koningin Beatrix opgenomen in de expositie ’75 jaar Beatrix’ en getoond in paleid Het Loo en paleis Soestdijk. Het werk is daarna aangekocht door Jan des Bouvrie en opgenomen in zijn collectie.

Sinds 2001 heb ik een eigen onderneming, PIXIT Ontwerpstudio. Voor zeer verschillende opdrachtgevers ontwerp ik huisstijlen, offline en online communicatiemiddelen en verzorg ik bedrijfs-, product- en portretfotografie.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen