In 1991 ben ik geboren in een door mijn ouders zelfgebouwde woonboot aan de rand van Amsterdam. Daar groeide ik op in een warm gezin, samen met mijn broertjes en zusje en veel huisdieren om ons heen.
Toen ik dertien jaar was, hebben we met z’n allen besloten om naar het zuidelijkste puntje van Limburg te verhuizen, in een klein dorpje tussen de heuvels en bossen.

Wat het meest opvallende aan mijn werk is, is dat het zo divers kan zijn. Ik werk in verschillende stijlen en media, zoals muurschilderingen, portretten, schilderijen, illustraties, logo’s, tattoo-ontwerpen…

Juist die verscheidenheid is voor mij telkens weer een nieuwe uitdaging. Zo word ik constant geprikkeld om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te creëren, door wisselende fascinaties en interesses.

Naast creëren, ben ik in mijn vrije tijd heel graag buiten in de natuur. Ik hou van klimmen, wandelen, mountainbiken en andere outdoor-sporten. Hierdoor kan ik optimaal mijn hoofd vrij maken voor nieuwe ideeën en krijg ik nieuwe inspiraties. Als vrij werk probeer ik mijn twee grootste passies te combineren tot een ding: illustreren en het buiten zijn.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen