Holiday Inn Expo Gent is gelegen aan de kruising van de E40 (Brussel-Oostende) en de E17 (Amsterdam-Parijs) autostrades. Met de wagen bent u op 15 minuten in het centrum van Gent. We beschikken over een ruime parking en zijn op slechts 64 km van de internationale luchthaven van Brussel gelegen. Geniet, onder het impossante glazen dak van ons Atrium, van een heerlijk gekoeld Belgisch biertje in onze Atrium Bar.

Laat de auto achter op onze parking en neem de tram. Deze bevindt zich op 100 meter van het hotel en brengt u in 20 minuten tijd in het hartje van onze historische binnenstad, met zijn talrijke museums, middeleeuwse straatjes en 12de eeuwse architectuur. Een leuke tip: boek een boottocht op de Gentse kanalen of proef onze lokale bieren in één van de talrijke gezellige etablissementen die de stad rijk is.
Bezoekt u liever Brussel of Brugge, dan bent u met de wagen op 30 minuten ter plaatse.

Bedien u van het uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet in het Atrium restaurant, waar tevens Belgische en internationale gerechten worden geserveerd tijdens de lunch en het diner. U kan ook snacks bestellen in onze Atrium bar. Blijft u liever op de kamer dan bestelt u toch gewoon room service!

Boek hier uw kamer

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen