Mijn naam is Ewa Mróz. Ik ben in 1988 geboren in Bystrzyca, een klein dorp in het westen van Polen. Ik kom uit een artistieke familie dus mijn interesse voor kunst zal er al vroeg in. Als klein kind ging ik graag naar opa’s werkplaats om van verschillende materialen die daar lagen zoals hout, papier, plasticine, stof etc. leuke en mooie dingen te maken die ik aan mijn familieleden cadeau gaf.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Civiele Techniek van de Technische Universiteit, met als specialisatie de aanleg van wegen en luchthavens. Het in die tijd dat ik besloot om naar Nederland te verhuizen waar mijn echtgenoot woonde. Omdat ik de kunst nooit los heb kunnen laten, heb ik geprobeerd mij op artistiek vlak te ontwikkelen door ons huis te renoveren, meubels te bouwen en decoraties te maken. In 2016 verhuisde ik naar Duitsland. Daar kwam ik, in Juni 2017, na 29 jaar op zoek te zijn geweest naar mijn eigen artistieke weg, tot het inzicht dat ik maar één ding wilde, en dat was schilderen.

Eindelijk had ik een kunstvorm gevonden waarin ik mij geheel kon uitdrukken, plezier kon hebben en vrijheid kon voelen. Sindsdien ben ik voortdurend aan het schilderen om mijn droom waar te maken en een herkenbare kunstenares te worden. Ik sta elke dag voor nieuwe uitdagingen en probeer mijzelf continu te ontwikkelen. Ik ben autodidact en daarom experimenteer ik met verschillende schildertechnieken. Ik ben altijd op zoek naar onverwachte en verrassende effecten.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen