Transport

Verzorgen van transport en koerierdienst

Professioneel Kunsttransport en Koerierdiensten bij BooART

Bij BooART begrijpen we dat het veilig en zorgvuldig transporteren van kunstwerken van het grootste belang is voor zowel kunstenaars als kunstliefhebbers. Daarom bieden we hoogwaardige transport- en koerierdiensten aan in heel Nederland en zelfs in Europa. Of u nu een kunstwerk koopt, verkoopt of gewoon verplaatst, wij staan voor u klaar om het proces soepel en probleemloos te laten verlopen.

Onze Diensten

Onze transport- en koerierdiensten zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Hier is een overzicht van wat we aanbieden:

1. Transport door heel Nederland

Wij verzorgen transportdiensten in heel Nederland. Of uw kunstwerk nu van de ene stad naar de andere moet worden verplaatst of naar een afgelegen locatie moet worden gebracht, wij hebben het voor u gedekt.

2. Transparante Tarieven

Bij BooART houden we van transparantie. Onze tarieven beginnen bij slechts €15 als starttarief. Daarnaast rekenen we €0,40 per kilometer. We willen dat u precies weet wat u kunt verwachten, zodat u geen verrassingen tegenkomt.

3. Verzekering van Kunstwerken

Het welzijn van uw kunstwerk is onze prioriteit. Daarom wordt uw kunstwerk standaard verzekerd tijdens het transport, met een tarief van 0,5% van de verkoopwaarde, met een minimum van €7,50. Zo kunt u met gemoedsrust uw kunstwerk laten transporteren.

4. Meerdere Werken Tegelijk

We begrijpen dat u misschien meerdere kunstwerken heeft om te transporteren. Daarom laten we u tot wel vijf werken tegelijk transporteren naar hetzelfde afleveradres, wat handig is voor kunstgalerijen en verzamelaars.

5. Maximale Afmetingen

Onze transportdiensten zijn geschikt voor kunstwerken met maximale afmetingen van 2.20m x 1.50m. Als uw kunstwerk binnen deze afmetingen valt, kunnen wij het veilig en efficiënt transporteren.

6. Transport binnen Europa

Als uw transportbehoeften zich uitstrekken tot andere Europese landen, bieden wij u graag een prijsopgave op maat aan. Wij zorgen voor een vlotte overgang van uw kunstwerk over grenzen heen.

Contacteer Ons

Bij BooART nemen we de verantwoordelijkheid voor uw kunsttransport serieus. We begrijpen de waarde en betekenis van kunstwerken, en we behandelen ze met de grootste zorg. Als u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen of ons wilt bereiken voor transport, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te assisteren.

Volg Ons

Blijf op de hoogte van BooART door ons te volgen op onze verschillende sociale mediaplatforms, waaronder Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Hier kunt u de laatste updates over onze diensten, exposities en kunstenaars vinden. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw kunsttransportbehoeften te vervullen.

Neem contact op! 
Bus om schilderijen te vervoeren

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen