“Biografie
NEDERLANDS” “Mijn werken breng ik uit onder de naam MOJ Art. Sinds jongs af aan houd ik mij bezig met tekenen en schilderen. Naast mijn werk als creatief therapeut ben ik mij altijd blijven ontwikkelen in de beeldende kunst. Door mijn fascinatie voor licht, transparantie, kleur bij het schilderen en het volgen van een cursus fotografie, zijn er weer nieuwe beelden ontstaan.
Ik experimenteer graag met verschillende kunstvormen en zodoende ontstaan er weer nieuwe en interessante mogelijkheden. Ik probeer daarbij zo dicht mogelijk bij mijzelf te blijven en gebruik daarvoor liever traditionele technieken. Mijn fotowerken zijn niet ontstaan met Photoshop en veel nabewerking met de computer, maar de effecten worden gecreëerd middels cameratechniek.
Vanuit experiment en verwondering van de mooie vormen en kleuren van bloemen uit eigen tuin, zijn deze bijzondere foto’s gemaakt.
Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, waarbij ik mij altijd verwonder over de prachtige details, kleuren en mooie vormen. De vervorming die daarbij ontstaat door waterdruppels, licht en schaduw en reflecties vind ik magisch.
Deze magie wil ik graag overbrengen in mijn foto’s en schilderijen. ”

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen