GabyGaby  is een multimedia kunstenaar die bekend staat om zijn ongewone handelingen bij het maken van zijn kunst.

Hij heeft zijn werk laten zien in New York, Dubai, Amsterdam, Zurich, Vienna en San Francisco. Ook heeft hij specifieke kunstwerken gemaakt in Las Vegas, Rotterdam en voor de Tour De France.

Het is een mash-up,  een ongelimiteerde wereld, en GabyGaby zoekt daar het uiterste van. Voor GabyGaby is er geen verschil tussen commerciële en schone kunst. Door zijn werk vervaagd de lijn tussen design en kunst. Schilderen en nieuwe media. Merken en tentoonstellingen. Stripboeken en een conservator. Met een achtergrond in de mode en als een Creative Director, navigeert GabyGaby zelfverzekerd door de relatie van zelf expressie in de schone kunst en het massale consumeren van de toegepaste kunst. Refererend naar iconische symbolen van populaire culturen, wereld merken, social media, steden, politiek, mode, sport en de entertainment industrie gebruik hij zijn energieke technieken om zijn verhaal in zijn kunst te weven.

Maar GabyGaby’s werk is veel meer dan afbeeldingen en objecten, het gaat ook om de botsing van persoonlijke ervaringen, culturen, ideeën en Esthetica. Zijn nieuwsgierigheid in het on-armen van de snel vooruitgaande technieken, geeft zijn werk een dynamische en interactief aspect.

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen