Achter Artnoel.nl gaat kunstenares Noël Hariri schuil: woonachtig in de stad Groningen en afgestudeerd aan Kunstacademie Minerva (2004) en de Pedagogische Academie (2008).

Als 4-jarig meisje droomde ze al om kunstenares te worden en ze was dan ook altijd bezig met en geïnteresseerd in alles wat met kunst te maken heeft. Ze heeft altijd haar hart gevolgd en is daarom na de kunstacademie in 2004 haar kunstbedrijfje Artnoel.nl gestart. Door de jaren heen heeft ze zich ontwikkeld tot die authentieke persoon die ze nu is.

De schilderijen zijn humoristisch, kleurrijk vrolijk en zitten vol fantasie! Als je goed kijkt zit er in elk werk wel een ‘foutje’: verhouding loze stadsgezichten, composities die niet kloppen etc…
Door te spelen met gevonden spullen, oude kranten en verschillende materialen ontstaan de meest wonderlijke ontwerpen! Voor elk schilderij of elke illustratie combineert Noël materialen zoals wasco, potlood, Oost-Indische Inkt, ecoline, krijt, acrylverf, kranten, stempels, lak, spuitlak, aquarelverf, papier, koffie en stof. Het mixed media ontwerp bestaat meestal uit verschillende lagen zodat er uiteindelijk een interessant, origineel en spannend resultaat ontstaat!

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen