Jaz in the City Vienna

Jaz in de stad Wenen
Weense charme, Grätzel-cultuur en een consequent optimistische beat.
Jaz in the City mixt Wenen met een euforische, lokale mix van design, kunst en cuisine. De thuisbasis: 119 In-Tune-kamers, 38 Bassline-kamers, 4 ongebruikelijke lofts en 2 Backbeat-suites. De locatie? Centraal podium! Tussen de wijkeigen Naschmarkt (#foodporn) en de winkelstraten (#tillyoudrop) van het 1e arrondissement. Clubsfeer ontmoet romantische beats met visie.
De line-up? Talenten uit het lokale en internationale muziek-, food- en kunstuniversum. Dagelijks. Live. Jouw ticket voor bedwelmende aftershow party’s of relaxte backstage borrels? Onze Rhythms Bar & Kitchen of nog dichter bij de muziekhemel, onze rooftop bar mariatrink.

Blijf zo mooi als u bent – in onze welzijnsruimte.
Gemotiveerd? We hebben de nieuwste apparatuur en de beste beats voor je work-out en de chill-out daarna. Laat jou gaan! Ons motto: “Ontspannen”.

Welkom in Wenen – welkom bij Jaz in the City !

 

Met de auto
Met de vergunning om te parkeren

Ben je al in het centrum van de stad, bij de Weense Staatsopera? Dan is de Jaz in the City Wenen slechts 5 minuten rijden met de auto. We zullen uw vierwielige vriend ook voorzien van een van de 34 hotelparkeerplaatsen (€ 3,60 / 60min of € 36,00 / 24u)

Geen ruimte meer over? Onze lieve frontoffice entertainers helpen je graag verder!

Met het vliegtuig
Vanaf Vienna Schwechat Airport naar de S-Bahn of de CAT (City Airport Train) in de richting van Wien Mitte. Van daaruit springt u op de U3 richting Ottakring en stapt u uit bij de halte “Neubaugasse” . Vanaf hier bent u slechts 8 minuten lopen bij ons vandaan. Kosten ongeveer 15 € per persoon.

Het taxi-alternatief is beschikbaar voor ongeveer € 30-40.

Met het publiek
Volgende stop: Jaz in the City! De dichtstbijzijnde halte is Neubaugasse (U3).
Na de kerk gewoon rechtsaf, aan het einde van de straat linksaf en na 70 meter bent u (aan de linkerkant) op uw bestemming.

Als alternatief kunt u ook via het station Kettenbrückengasse (U4) (500 meter lopen) naderen.

 

Boek hier uw kamer

U kan helaas de afbeeldingen niet kopiëren of downladen